Spilleperiode: 22. november til 17. december 2017 /

Spillested: Det Bruunske Pakhus, Kirkestræde 3 i Fredericia

Teater Malstrøm præsenterer familieforestillingen

Brødrene Løvehjerte

Af Astrid Lindgren

En gribende og medrivende eventyrhistorie af Astrid Lindgren om drengen Tvebak, som skal dø. Ventetiden bliver heldigvis brugt på at lytte til storbroderens fantastiske fortælling om Nangijala, eventyrlandet, hvor man skal hen, når man dør.

Uventet mødes brødrene i Nangijala og sammen bliver de til Brødrene Løvehjerte. På deres lange rejse igennem landet, skal de både kæmpe mod den onde tyran Tengil og den ildsprudende drage Katla for at befri Kirsebærdalen og Vildrosedalen. Tvebak vokser med opgaven i eventyret og viser, at han, ligesom sin modige broder, ejer et ægte Løvehjerte.

”Der er ting, man må gøre, selvom det er farligt.
Ellers er man ikke et menneske, men bare en lille skid.”

Et ægte eventyr, som bearbejder stærke emner og problematikker omkring døden og kærligheden, men gør det i børnehøjde.

Instruktør og dramaturg Sidsel Nygaard Jensen vil skabe et musikalsk, visuelt univers og lade både skuespillere og musik sammen fortælle historien i en stærk, favnrig og smuk teaterforestilling for hele familien.

Forestillingen anbefales ikke til børn under 6 år.
Forestillingen opføres med støtte fra Kulturregion Trekantområdet.

 

Klassetilbud
Da Astrid Lindgren er en meget brugt børnebogsforfatter i indskolingen og mellemtrinnet har Teater Malstrøm udviklet et særligt tilbud til klasser bestående af op til 30 billetter (inkl. lærere) og undervisningsmateriale til 3.500 kr. Tilbuddet kan kun benyttes af skoleklasser.
 
Undervisningsmaterialet er målrettet indskolingen og mellemtrinnet og er tilgængeligt fra 1. oktober 2017. Materialet rummer 20 lektioners spændende undervisning som spiller sammen med forestillingens tematik samt Astrid Lindgrens univers.
 
Klassetilbuddet kan bestilles ved at sende en mail til teaterleder Martin Bach Sørensen på bach_sorensen@yahoo.com med følgende info:
-Ønsket forestilling:
-Organisationens navn (skole):
-Organisationens adresse:
-CVR nr:
-EAN nr:
-Kontaktperson:
-Tlf. nr.:
-Email:
-Antal billetter der ønskes (hvis mindre end 30):
 
Teater Malstrøm sender derefter en bekræftelsesmail og en faktura, såfremt der er plads til pågældende forestilling.